Wat zeggen onze huurders over hun verblijf in Petit Bois?

Over Petit Bois -> lees verder

 

In de winter van 2006 schetsten we de contouren van Petit Bois op de achterkant van een oude envelop. Het was het begin van een lange weg die uiteindelijk leidde tot de realisatie van ons prachtige rondhouten huis, dat we altijd liefkozend 'onze blokhut' zijn blijven noemen. Het hele project van de voorbereidingen en de bouw hebben we bijgehouden op ons weblog.

 

Het huis beschikt over twee slaapkamers. Een tweepersoons ouderkamer en een vierpersoons familiekamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en douche, en er is een wasmachine.

In de bijzonder ruime woonkamer vindt u een luxe keuken met een 5-pits gasfornuis, oven, magnetron, broodbakmachine en vaatwasser. Een robuuste grenen eettafel biedt plaats aan 6 personen.

Vanuit de heerlijke zithoek heeft u door de panoramische ramen een riant uitzicht op de bergwereld. De houtkachel staat tot uw beschikking, het hout kunt u vrij gebruiken.

Aan de zuidzijde van het huis bevindt zich een ruime, overdekte veranda met een permanent opgestelde tuinset en eetafel.


In verband met brandgevaar mag in het huis absoluut niet worden gerookt.